Welkom bij Logopedie Praktijk Hofland

Mijn naam is Rian Hofland.  In 2009 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hoge school Utrecht. (HU). Sindsdien ben ik werkzaam als all-round logopediste. Vanaf 2012 ben ik vol enthousiasme praktijkhoudster / logopediste in Logopedie Praktijk Hofland.

Logopedie Praktijk Hofland is gevestigd in de wijk de Koppel te Amersfoort. De praktijk is een all-round praktijk, volwassenen, jongeren en kinderen zijn van harte welkom met hun logopedische klachten. Tijdens de behandeling wordt gestreefd naar een optimale samenwerking met de cliënt en/of ouders, als het kinderen betreft.

Daarnaast is er een nauwe samenwerking met andere mogelijk betrokkenen, hierbij kunt u denken aan onder andere; intern begeleiders, ambulant begeleiders, leerkrachten, fysiotherapeuten, medisch-specialisten en huisartsen.

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

kp kp2

Zeer regelmatig volg ik beroep gerelateerde cursussen, waardoor nieuwe technieken en methodes toegepast worden in de behandelingen.

Heeft u, na het bezoeken van deze website, nog vragen, neem dan gerust contact op. U kunt zich ook direct aanmelden.